pirmdiena, 2010. gada 22. novembris

KAMPAŅA IET GAISĀ!


Sveiki visiem tiem, kuri aktīvi vai mazāk aktīvi seko mums līdzi, un ir interesēti Vidzemes Augstskolas T-ielas ēkā redzēt dīvānu, kura praktiskais pielietojums tika aprakstīts jau iepriekš.

Vēlamies jūs informēt, ka aktīvi strādājam pie tā, lai mūsu kampaņa uzņemtu apgriezienus un tās kulminācija tiktu sasniegta nākošās nedēļas laikā. Esam iecerējuši realizēt dažādas aktivitātes, kuras varētu piesaistīt augstskolas administrācijas uzmanību. Lai tas izdotos, mums ir nepieciešama JŪSU AKTĪVA LĪDZDALĪBA!

Kā jūs varat palīdzēt, lai SZF ēkā tiktu uzstādīts dīvāniņš? Pavisam vienkārši! Pirmkārt, būtu vēlams piedalīties visās mūsu rīkotajās aktivitātēs, kā arī aktīvi sekot twitter.com/divans_SZF. Otkārt, apmeklēt šo te emuāru, kurā tiks detalizēti sniegta informācija par gaidāmajām informatīvajām aktivitātēm mūsu kampaņas ietvaros un pirmajiem panākumiem (kuri mums, nešaubīgi, arī būs). Treškārt, informējiet arī savus studiju biedrus, gadījumā, ja viņi, tomēr nav dzirdējuši neko par šo ieceri.

Šī kampaņa var izvērsties arī par jauku un atraktīvu pasākumu, kurā iesaistoties un apvienojoties ir iespējams realizēt ieceres un sasniegt izvirzītos mērķus, lai studentu ikdiena augstskolā tiktu padarīta daudz interesantāka, darba process kvalitatīvāks un mums pašiem patīkamāks! Neaizmirstiet mūsu kampaņas moto: KOPĀ MĒS VARAM!

Nu ko, viens, divi, trīs un KAMPAŅA IET GAISĀ!