trešdiena, 2010. gada 24. novembris

Praktisks sludinājums

Skumīga Vidzemes Augstskolas Tērbatas ielas ēka izmisīgi meklē pievilcīgu un praktisku dīvāniņu (varbūt arī lietots un ne tik svaigs), kas fakultātes sienas, drūmās un pelēcīgās dienās, padarītu daudz siltākas un mājīgākas.
Aicinām atsaukties jebkuru interesentu, kam varētu būt padomā dažnedažādākie varianti, kas palīdzētu sekmīgi īstenot izvirzīto mērķi - dīvāna atrašanu un uzstādīšanu SZF otrajā stāvā.
Varbūt tieši Tev mājās atrodas, kāds vientuļš un izmisīgs dīvāns, kas netiek izmantots un meklē saimnieku, vai arī Tu zini kādu draugu, paziņu, radinieku u.tml., kurš ir gatavs ziedot, atdot vai vienkārši veiksmīgi atbrīvoties no sava uzticīgā drauga - dīvāna, jo iespējams nesen tika iegādāta jauna un nelietota furnitūra?
Apsolām, ka veiksmīgi atrastā mājas iekārta tiks uzstādīta tieši Vidzemes Augstskolas ēkā -Tērbatas ielā 10. Padarīsim savu augstskolu patīkamāku un mājīgāku gan pašiem sev, gan apkārtējiem!
Kā arī atceramies to, ka atpūties students ir gudrs students, un studiju darbu rakstīšana - daudz produktīvāka!

P.S. ViA Cēsu ielas otrajā stāvā ir jauks dīvāns, un tas patiešām labi iederas, kādēļ, lai tāds nebūtu arī T-ielā?

Savukārt mēs turpinām aktīvi strādāt, lai mūsu kampaņa patiešām būtu izdevusies un pēc iespējas veiksmīgāka, šodien turpinājām darbu pie flaieru izdalīšanas, kā arī intensīvi plānojam darbu pie 25. novembra kampaņas dienas, kas risināsies ViA C-ielas foajē. Un mums ir arī labas ziņas, esam paveikuši visu, kas ir saistīts ar mūsu iecerētā pasākuma organizēšanu, tādēļ patiesi ceram uz jūsu atsaucību, lai mūsu, ne vairāk kā 10 min. ilgā iecere būtu ne tikai efektīva, bet arī efektīga! Kas tas būs par pasākumu? Atnāc rīt ap plkst. 13.30 un uzzināsi!

Tāpat atgādinām, ka rīt, ap plkst. 19.00 vēlreiz par mūsu kampaņu sīki un detalizēti izstāstīsim ViA studentu radio-www.radiokasteir.com, tādēļ noteikti nepalaid garām, būs interesanti, jo kopā mēs varam!