piektdiena, 2010. gada 26. novembris

Flešmobs par visiem 100%!

Turpinām strādāt pie iesāktās kampaņas. Jau iepriekš jūs informējām, ka ceturtdien, 25.novembrī, ViA C-ielas foajē būs gaidāms, kaut kas interesants. Šis „kaut kas” bija starptautiski dēvētais flash mob.

Vēlamies teikt lielu PALDIES visiem, kas atsaucās aicinājumam un piedalījās mūsu rīkotajā akcijā. Kārtējais apliecinājums tam, ka ViA studē visforšākie studenti, kas vienmēr ir gatavi atbalstīt savus līdzbiedrus.

Protams, paldies arī Vidzemes Augstskolas Mūžizglītības centram un IT nodaļai par tehniskā aprīkojuma nodrošināšanu, lai flešmoba gaitu būtu iespējams iemūžināt. Kā arī paldies mūsu lieliskajam filmētājam – Cizim!

Tiem, kas nebija klātienē, kad flešmobs gāja gaisā, lūk, neliels ieskats pasākuma norisē: 25. novembrī ap plkst. 13:15 augstskolas foajē sāka pulcēties vairāki desmiti ViA studentu (mēs joprojām mēģinām noteikt precīzu skaitu, bet jūsu bij’ tik daudz, ka tas nav nemaz tik vienkārši), kas bija saņēmuši uzaicinājumu (vai no draugiem padzirdējuši) piedalīties grupas „zZz...” rīkotajā flešmobā. Precīzi plkst. 13:30 C ielas foajē pieskandināja vecā, labā bērnības dienu miega dziesmiņa „Spjat uztalije igrushki”. Dziesmas uzrunāti, flešmoba dalībnieki izklāja savus līdzi paņemtos spilventiņus, sedziņas u.c. miega atribūtiku un ļāvās apmēram 2,5 minūtes garam „power nap”, tādējādi vienlaikus akcentējot gan dīvāna nepieciešamību, gan „power nap” nozīmīgumu darba produktivitātes veicināšanā. Noskanot dziesmas pēdējām taktīm, dalībnieki, nu jau spēka un enerģijas pilni, savāca līdzpaņemtās mantas un atkal steidzās iegrimt savos ikdienas darbos.

Flešmobs tika iemūžināts un drīzumā tiks integrēts arī mūsu emuārā (tāpēc sekojiet līdzi blogam vai uzmaniet twitteri – tur pavisam noteikti būs paziņojums, ka video ir pieejams plašākai auditorijai)!

Viens no mūsu kampaņas pasākumiem ir noslēdzies veiksmīgi, par ko mums ir neviltots prieks, bet ar to mūsu darbs nebūt neapstājas. Joprojām ikdienu iepazīstinām jūs ar mūsu dienas foto, kas ir apskatāmi gan twitterī, gan blogā. Tāpat jau nākamnedēļ jums būs iespēja mūs dzirdēt radio „KasTe IR” (diemžēl tehnisku iemeslu dēļ šī iecere vakar netika realizēta)!

Nākamnedēļ sāksim pēdējo lielo pasākumu ciklu, izmantojot twitter tīklu, bet jau šobrīd ir skaidri zināms, ka mums vēl reizi būs nepieciešama jūsu palīdzība, tāpēc sekojiet līdzi!

Nu jau pavisam droši varam apgalvot, ka KOPĀ MUMS TAS IZDOSIES!